Вашата ABBA ваканция - Happiness Academy - Академия за щастие
Запиши се за нашия бюлетин и получи безплатна е-книга!

Вашата ABBA ваканция

Вашата  ABBA ваканция
1 август, 2022
ABBA: Autonomy (Автономност) - Basic needs (Базови нужди)- Belonging (Близост) – Abundance (Изобилие)

Честит август! В половината от земното кълбо е лято, а в останалата част - зима. Но независимо от сезона, в който се намирате, август е месец за вакацния. Много организации, фабрики затварят, макар че много голяма част от бизнеса, най-вече компаниите в обласста на туризма и услугите, работят на максимални обороти.

Какъвто и да е вашият случай, решихме през август да направим почивка за нашата Програма за развитие на силните страни на характера и да я продължим през септември с темата за Упоритостта.

А този август Ви предлагаме да отидем заедно на ABBA почивка, която включва:

1. Засилване на Автономността – свободно изберете да правите това, което ви харесва най-много. Това ще ви зареди с енергия и ще ви помогне да се чувствате удовлетворени.

2. Погрижете се за Базовите си нужди, като:

- се храните здравословно. Включвайте повече плодове и зеленчуци в менюто си. Можете да последвате и съвета на Виджай Бхаат, който е известен консултант по въпросите на здравето и благоденствието, преборил успешно рака. Той ни съветва да ядем ежедневното храни с естествен произход във всички ЦВЕТОВЕ на дъгата .

- се движите повече. Тренировките са чудесно нещо, но не всички от нас са родени "любители на спорта". Една съвсем обикновена половинчасова разходка може да промени нещата. Излезте навън, насладете се на околната среда и се опитайте да забележите колкото се може повече природни красоти или създадени от човека обекти на изкуството, доколкото ви е възможно.

- спeте повече и по-добре. Ако спите по-малко от 7 часа на нощ, е време да подобрите съня си. Ако все още се съмнявате в значението на съня, изгледайте това видео.

3. Прекарвайте време с някого, когото обичате, и оценете значението на Близостта. Ние сме социални същества и имаме нужда да се чувстваме близки с други хора. Освен това науката вече е доказала, че изграждането на близка връзка с поне един човек е ключът към дълголетието.

4. Повярвайте в изобилието. Животът ще бъде по-лесен, ако променим ориентацията си от оскъдност към изобилие и се убедим, че дори да нямаме нещо в момента, можем да го получим в бъдеще. Изслушайте тази медитативна практика, за да можете да почувствате Изобилието.

И не на последно място: насладете се на месец август и си създайте хубави спомени, за да можете през следващите месеци да си припявате с усмивка песента на ABBA – Нашето отминало лято.
9 октомври, 2023

Нов курс за щастие

19 декември, 2022

Дигитална осъзнатост

1 ноември, 2022

Безпристрастност

1 октомври, 2022

Самоконтрол

1 май, 2022

Благодарност

31 януари, 2022

МИСИЯ ЛЮБОВ

1 ноември, 2021

Бъдете смели

20 април, 2021

Пролетна умора

7 февруари, 2020

Формула за успех

7 февруари, 2020

Щастливият лидер

7 февруари, 2020

Щастие в работата

7 февруари, 2020

Томбола на Goodworky

30 декември, 2019

Ритъмът ще те завладее

11 ноември, 2018

Твоята, моя история

18 октомври, 2018

Благодарност

9 октомври, 2018

Какво обича щастието

8 октомври, 2018

Да обичаш и да даваш

19 юли, 2018

Пари или време?

Любов към себе си

3 причини защо
3 практики как
3 признака, че наистина обичаш себе си