STRESS-LESS - Безплатна онлайн програма за превенция на дигиталния стрес в работата - Happiness Academy - Академия за щастие
Запиши се за нашия бюлетин и получи безплатна е-книга!

STRESS-LESS - Безплатна онлайн програма за превенция на дигиталния стрес в работата

STRESS-LESS - Безплатна онлайн програма за превенция на дигиталния стрес в работата
28 септември, 2022
Успяхте ли да видите STRESS-LESS - най-новата програма в Happiness Accelerator?

Тя се състои от 8 модула, които включват материали и дейности за превенция и управление на дигиталния стрес в работата.

Ето и темите, които ние, в Хепинес Академи, разработихме в екип с международните си партньори: BF/M-Bayreuth, Германия; Horizon Software Solutions Ltd, Великобритания; Hafelekar Unternehmensberatung Schober GmbH, Австрия; Consultoría de Innovación Social, Испания.

МОДУЛ 1: Дигитална осъзнатост: какво представляват осъзнатостта и саморефлексията, кои са основните стъпки от цикъла на саморефлексията; как да открием кои са основните ни ценности; ефективни методи за саморефлексия.

МОДУЛ 2: Проактивност и доверие: какво означава да сме проактивни и как да го постигнем; две ефективни техники за регулиране на емоциите; какво е значението на доверието в работата; как регулативните мерки за защита на личните данни (GDPR) подпомагат онлайн сигурността ни.

МОДУЛ 3: Стратегия „една задача“: какво представлява тази стратегия и защо тя дава по-добри резултати от мултитаскинга; набор от техники за фокусиране, планиране и прилагане на стратегията „една задача“ в ежедневната работа.

МОДУЛ 4: Бизнес комуникация в дигитална среда: какви са разликите в етикета на общуването чрез личен контакт и онлайн, как да предадем онлайн съобщение по подходящ начин; как да оценим инструментите за онлайн общуване, които използваме в работата си.

МОДУЛ 5: Дигитална промяна за лидери: как да променим лидерските си действия в дигитална среда, като същевременно се грижим за: Основните нужди, Автономността, Майсторството, Близостта и Културата на изобилието на хората в екипа си.

МОДУЛ 6: Дигитална работа и здраве: кои са 4-те най-важни компонента на здравословния начин на работа и съвети как да ги изградим като свои навици.

МОДУЛ 7: Управление на стреса при работа от вкъщи: как да управляваме нивото на стреса, когато работим от вкъщи; как да подходим към темата за управление на времето; как да поставим граница между работата и личния си живот и как да не пренебрегваме почивката и общуването си с другите хора.

МОДУЛ 8: Баланс между работа и личен живот в дигиталната ера: какво можем да направим за себе си, за да подобрим баланса между работата и личния си живот; как да използваме древната мъдрост на философите стоици и някои съвременни техники, за да преоткрием баланса между работата и личния си живот в дигиталната ера и да очертаем правилните граници.  

Ще сме благодарни да получим и Вашата обратна връзка, защото тя е много важна за нас. Можете да ни я предоставите на този линк.

Надяваме се нашата нова програма STRESS-LESS да Ви е полезнa и Ви пожелаваме да успявате да избягвате излишния стрес в работата и личния си живот!

Екипът на Хепинес Академи
9 октомври, 2023

Нов курс за щастие

19 декември, 2022

Дигитална осъзнатост

1 ноември, 2022

Безпристрастност

1 октомври, 2022

Самоконтрол

1 август, 2022

Вашата ABBA ваканция

1 май, 2022

Благодарност

31 януари, 2022

МИСИЯ ЛЮБОВ

1 ноември, 2021

Бъдете смели

20 април, 2021

Пролетна умора

7 февруари, 2020

Формула за успех

7 февруари, 2020

Щастливият лидер

7 февруари, 2020

Щастие в работата

7 февруари, 2020

Томбола на Goodworky

30 декември, 2019

Ритъмът ще те завладее

11 ноември, 2018

Твоята, моя история

18 октомври, 2018

Благодарност

9 октомври, 2018

Какво обича щастието

8 октомври, 2018

Да обичаш и да даваш

19 юли, 2018

Пари или време?

Любов към себе си

3 причини защо
3 практики как
3 признака, че наистина обичаш себе си