Скритата сила в характера - Книги - Happiness Academy - Академия за щастие
Скритата сила в характера

"Скритата сила в характера"

Разкрий и разпали позитивното в себе си
“Скритата сила в характера”
Животът ни е пътешествие. В различни моменти искаме и се стремим към различни неща – по-голяма любов, повече успех в работата, по-голямо щастие, по-добри приятели - но как да открием правилната посока към тях? В „Скритата сила в характера“ Райън Ниймик и Робърт Макграт, двама професори и изследователи в областта на позитивната психология, ни насърчават да потърсим решението не навън, а вътре в нас. В тази книга, която е базирана на научни изследвания, ще откриете защо вашите силни страни, отличителните ви качества, са скрито съкровище, което може да подобри благосъстоянието ви. Открийте как да разпалите най-доброто в себе си и да цените силните страни на хората около вас.

Има и бонус – Програма за развиване на силните страни в четири стъпки, която е лесна за изпълнение и научно-доказана.

Тази книга ви предлага приключение! Тя е ценен ресурс за изграждането на по-успешен и пълноценен живот!
За авторите:
Проф. Робърт Макграт
преподава психология в Университета „Феърли Дикинсън“. Той е и старши изследовател към Института за изследване на характера VIA, публикувал много материали по темата за характера и добродетелите. Робърт живее със съпругата и глезеното си котенце близо до Ню Йорк.

Проф. Райън Нимик
е автор и съавтор на девет книги, психолог с много признания, международен лектор и образователен директор на Института за изследване на характера VIA. Той живее със съпругата и трите си енергични деца близо до Синсинати, Охайо.
Отзиви
„Ето една книга, която може да промени живота ви, така както се случи с мен.“
Кристин Картър, коуч по позитивна психология и писател
„Тази книга използва силните страни, а не проблемите, за да се бори с депресията и да засилва благоденствието и щастието. Тя ще ви помогне да поемете по пътя на трансформацията благодарение на позитивните си черти.“
Джоузеф Ф. Бацигалупо, MBA, MPEC, ACPEC управляващ партньор & главен съветник, AlliancesHub International, LLC
„Да живеем, като използваме своите силни страни, е единственият правилен начин да живеем и тази книга съдържа всичко, което ни е необходимо, за да го направим.“
Д-р Роджър Бретертън, водещ преподавател, Факултет по психология на Университета в Линкълн (Великобритания)
Купете оттук:
ozone.bg book.store.bg adviza.bg
Книжарници: Сиела и Хеликон
Ако желаете да закупите книгата на едро, свържете се директно с нас.

Връзка с нас

9 + 6 =