Политика за поверителност на данните - Happiness Academy - Академия за щастие

Политика за поверителност на данните

Политика за защита на личните данни на Хепинес Академи
 
Хепинес Академи се ангажира да защитава Вашата поверителност и да използва технологии, които Ви осигуряват сигурно онлайн изживяване. Тази Политика за защита на личните данни се прилага за уебсайта на Хепинес Академи www.happinessacademy.eu и урежда събирането и използването на данни.

Нашите принципи за защита на личните данни

Личните данни се състоят от цялата информация, свързана с идентифицирано или подлежащо на идентификация физическо лице, например имена, адреси, телефонни номера и имейл адреси, които са израз на самоличността на дадено лице.

Ние събираме и обработваме лични данни само когато има законово основание за това или Вие сте дали съгласието си за обработването или използването на личните Ви данни в съответния контекст, напр. в рамките на регистрация.

Как използваме Вашите данни 

Хепинес Академи събира и използва Вашата лична информация, за да можем да изпълним задълженията си към Вас като потребител, на когото предоставяменашите услуги.

Данните са ни необходими, за да можем да поддържаме активна комуникация с Вас във връзка с нашите услуги. Ние ще се свързваме с Вас чрез имейл, телефон, социалните мрежи или чрез други контактни даннии, които сте ни предоставили. В случай, че не желаете да установяваме контакт с Вас може да се откажете като ни пишете от имейла, с който сте се регистрирали при нас на office@happinessacademy.eu.

Информацията, която сме събрали от Вас може да бъде използвана за:

  • Предоставяне/изпращане на онлайн оферта
  • Отговор на запитвания в рамките на формуляр за контакт
  • Реклама на нашите услуги ипродукти, както и пазарни проучвания в рамките на разрешеното от закона или основано на съгласие
  • Провеждане на продуктови лотарии или кампании с отстъпка в съответствие със съответните условия за предметните лотарии или условията за провеждане на кампании с отстъпки.  В случай, че участвате в една от нашите продуктови лотарии или кампании с отстъпка, ние използваме Вашите данни, за да Ви информираме за всяка спечелена награда, както и с цел рекламиране на нашите продукти и услуги в степента, разрешена от закона или доколкото сте съгласни.
  • Изпращане на имейл или друг вид бюлетин със съгласието на получателя. Винаги можете да се откажете да получавате нашите бюлетини, като щракнете върху Отписване/Unsubscribe или пишете на office@happinessacademy.eu.
  • Ние също така използваме Вашата лична информация за безопасност и сигурност, за да наблюдаваме подозрителна или измамна дейност и да идентифицираме нарушения на политиките на компанията, както и да защитим законните си интереси и законни права.

Правно основание: Изразено съгласие и/или легитимен интерес от наша страна, доколкото това се извършва в съответствие със законодателството за защита на данните и конкуренцията.

Какви Ваши данни събираме 

Личните данни, които събираме от Вас, зависят от услугите, които използвате и може да включват следното:

Информация, която предоставяте директно:

  • Информация за връзка с Вас (например име, адрес, телефонен номер, имейл адрес и други подобни данни за връзка).
  • Информация за хардуера и софтуера на Вашето мобилно устройство и / или операционна система на Вашия компютър, която автоматично се събира от Хепинес Академи. Тази информация може да включва: Вашия IP адрес, тип браузър, имена на домейни, време на достъп и препращащи адреси на уебсайтове. Тази информация се използва от Хепинес Академи за поддържане на качеството на услугата и за предоставяне на обща статистика относно използването на уебсайта www.happinessacademy.eu.
  • Друга уникална идентифицираща информация – например данни, които ни предоставяте при личен контакт, онлайн, по телефона или по пощата или други канали за обслужване на потребители, отговори на въпроси от потребителски анкети или конкурси, както и допълнителна информация, която събираме за улесняване на предоставянето на нашите услуги и за да отговорим на запитванията Ви.

Не сте длъжни да споделяте личните си данни, които изискваме, въпреки че в някои случаи, ако изберете да не споделите тази информация, няма да можем да Ви предоставим нашите услуги, определени специализирани функции или да отговорим ефективно на запитванията Ви.

Не събираме лични данни, които имат връзка с религиозна и етническа принадлежност, политически възгледи, здравословно състояние, сексуална ориентация.

Информация от трети страни 

Получаваме информация от трети страни, която смятаме за достоверна и която е обществено достъпна. Подобна информация са лични данни като име, адрес, имейл адрес, интереси и определени демографски данни.
За да предлагаме определени услуги на корпоративно ниво, получаваме Вашите фирмени данни за контакт от определено длъжностно лице от Вашата организация, от Ваши и наши партньори, от интернет или други свободно достъпни източници. При необходимост може да използваме информация, предоставена от Вас или Ваши колеги, заедно с информация от обществено достъпни и други онлайн и офлайн източници, за да влезем във връзка с Вас относно предоставяните от нас услуги.

Събираме личните Ви данни, когато използвате нашите услуги или когато комуникирате с нас по телефон, мейл, скайп и всички модерни начини за общуване.

Как опазваме данните Ви 

В Хепинес Академи въведохме разумни технически и административни мерки за опазване на личните данни, които обработваме, за да сме сигурни, че неоправомощени лица нямат достъп до тях и да не позволим изтичането им, както и за да гарантираме правилно им използване съгласно закона и за период, в който тези данни са ни легитимно необходими. 

Как споделяме Вашите данни 

Споделяме Вашите данни само и единствено с някои от нашите доставчици на услуги, които са задължени по силата на нашите правоотношения и по силата на законовите регулации да пазят личните данни, получени от нас, и нямат право да ги използват за други цели освен за извършване на услугите, които ни предоставят.

Хепинес Академи не споделя и не продава своите списъци с клиенти на трети страни. Хепинес Академи ще разкрие личната Ви информация без предизвестие, само ако се изисква от закона или с добросъвестното убеждение, че са необходими такива действия: т.е. за защита на други права или в отговор на разследванията на властите съгласно предписанията на закона.

Как можете да получавате допълнителна информация от нас 

  • На посочения от Вас имейл могат да Ви бъдат изпращани допълнителни данни и полезна инфорамция свързана с нашите услуги.
  • Ако не искате да получавате по имейл допълнителна информация от нас, можете да се откажете от получаването й, като ни изпратите имейл на office@happinessacademy.eu
  • Винаги можете да поискате допълнителна информация като ни пишете на office@happinessacademy.eu

Как използваме инструментите за автоматично събиране на данни 

Използваме и позволяваме на определени други компании да използват бисквитки, уеб отметки и други подобни технологии („автоматични инструменти за събиране на данни“) във връзка с нашите услуги. Повече информация за инструментите за автоматично събиране на данни ще намерите на адрес: www.allaboutcookies.org.

• "Бисквитките" и личните данни
Личните данни, които са събрани от "бисквитките", могат да бъдат използвани единствено за осъществяването на конкретни функции в сайта, свързани със самия потребител. Личните данни са събират чрез криптирана връзка, за да се предотврати изтичането им към неоторизирани лица. 

• Изтриване на "бисквитки" и отказ
Ако не искате да разрешавате бисквитките изобщо или искате да използвате само определени бисквитки, моля разгледайте настройките на браузъра си. Можете да използвате настройките на браузъра си, за да оттеглите по всяко време дадено вече съгласие да използваме бисквитки, както и за да изтриете вече приети бисквитки. Менюто на раздел „Помощ“ на браузъра Ви или уеб сайтът www.allaboutcookies.org съдържат подробна информация за процеса на отказ от бисквитки за различните браузъри.

Ако искате да се откажете от бисквитки на трети страни във връзка с реклами, базирани на интересите Ви, посетете www.youronlinechoices.eu/bg

Използване на инструмента за уеб анализ Google Analytics

Функция: Анализ на потребителско поведение (извикване на страници, брой посетители и посещения, изтегляния), тестване на потребителския опит

Този уебсайт използва Google Analytics, уеб услуга за анализ, предоставена от Google Inc. ("Google"). Google Analytics използва така наречените "бисквитки", текстови файлове, които се съхраняват на компютъра ви и позволяват да се анализира начинът, по който използвате сайта. Можете да предотвратите запазването на "бисквитките", като направите подходящата настройка в софтуера на браузъра си. Можете също така да предотвратите записа на данните, генерирани от бисквитката, свързани с ползването на сайта, както и обработката на тези данни от Google, като изтеглите и инсталирате приставката за браузър, предоставена на следния линк: Download Browser-Plugin.

Социални мрежи

Нашият уебсайт може да включва функционалности за социални мрежи и канали като например facebook, Linkedin, youtube, instagram или други. Тези функционалности могат да събират чрез „бисквитки” информация за Вас като IP адреса Ви, уебсайтове, които посещавате. Правилата за обработка на информация чрез тези канали се уреждат от правилата на дружествата, които ги управляват и предоставят функционалността.

Линкове към други сайтове

На страницата на Хепинес Академи може да се съдържат линкове и препратки към множество външни сайтове, на които не важат нашите правила за Поверителност на личните данни. Моля информирайте се за политиките, когато попадате на такива уебсайтове, защото ние нямаме контрол над тях. Ние не носим отговорност за политиките и практиките на чужди за нас дружества.

Упражняване на Вашите права и връзка с нас 

Имате право на достъп до всички лични данни, които сте ни предоставили, или които съхраняваме за Вас. Имате право също така да заявите коригиране, допълване, ограничаване, прехвърляне или изтриване на личните Ви данни, както и да изисквате разяснения във връзка с обработването им. В определени случаи искането Ви може да бъде отхвърлено въз основа на закон, например когато предоставянето на информация ще разкрие лични данни на друго лице, или когато съществува правна забрана да разкриваме подобна информация.

Можете да поискате от нас потвърждение за това дали обработваме Вашите лични данни и ако отговорът е да, да поискате достъп до тях. Това става като изпратите искане до нас на имейла или адреса посочени по-долу. Можете да поискате от нас да поправим Ваши неточни лични данни или да допълним тези, които вече имаме.

Ако обработваме Вашите данни на основание наш легитимен интерес, Вие имате право да възразите по всяко време спрямо обработката на тези лични данни за тази конкретна цел.

При определени обстоятелства е възможно да поискате от нас да изтрием Вашите личните данни и ако законът ни го позволява ние ще направим това в най-кратки срокове. В такъв случай вече няма да можем да Ви предоставяме нашите услуги.

Можете да поискате от нас ограничаване в обработването на личните Ви данни. В този случай съответните данни ще бъдат маркирани и ще могат да се обработват от нас само за определени цели.

Ако мислите, че Вашите права във връзка с личните данни са били нарушени, молим да се свържете с нас, за да видим как да решим въпроса.
Можете да се свържете и с местните органи по защита на личните данни и да подадете жалба при тях, по-специално ако живеете в страна от Европейския съюз по постоянно местожителство, или на мястото на предполагаемото нарушение.

В България това е Комисията за защита на личните данни:
Адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Уебсайт: www.cpdp.bg
Електронна поща: kzld@cpdp.bg
Тел: 00359 2 9153518

Свържете се с нас

Ние в Хепинес Академи ценим Вашето мнение. Ако имате въпроси или притеснения относно нашата Политика за защита на личните данни, събирането и използването на Вашите лични данни или във връзка с евентуално нарушение на закона за защита на личните данни, можете да се свържете с нас на:

Имейл: office@happinessacademy.eu
„Хепинес Академи“ ООД, ЕИК 205340553
Адрес: гр. София, ул. "Йоан Екзарх" 13

Промени в нашата Политика за защита на личните данни 

Ако направим промени в нашата Политика за защита на личните данни, ще публикуваме актуализирания текст тук и ще посочим датата на последната редакция. Ако промените са важни и съществено изменят практиките ни за защита на Вашите лични данни, ще Ви уведомим чрез други средства, например по имейл или чрез публикуване на уведомление на нашия уеб сайт и/или страниците ни в социалните медии, преди да влязат в сила промените. Последната актуализация на тази Политика за защита на личните данни е от юли 2020 г.

Тази Политика за защита на личните данни не важи за приложения, продукти, услуги, уеб сайтове или функции на социални медии на трети страни, до които се осъществява достъп през връзки, предоставяни чрез нашия уебсайт за Ваше удобство. Съветваме Ви да се запознаете с политиката за поверителност на всеки сайт, в който влизате, преди да позволите събиране на данни за Вас.

Любов към себе си

3 причини защо
3 практики как
3 признака, че наистина обичаш себе си