За нас - Happiness Academy - Академия за щастие
Запиши се за нашия бюлетин и получи безплатна е-книга!

За нас

Нашата мисия в Хепинес Академи е да учим на това, което не се преподава в класните стаи – как да изпълним живота си с щастие и удовлетворение. Ние вярваме, че щастието не е просто един идеален образ, който всеки изгражда в представите за себе си, а път, по който трябва да поемем. То включва вътрешно усещане за удовлетвореност и добруване, което сме способни да научим и възпитаме у себе си. Ние поемаме отговорността да вдъхновяваме хората да отделят от времето си, за да научат и осъзнаят какво е ЩАСТИЕ за тях.

Нашите основни ценности са: доброта, ученолюбие, надежда и отговорност.

Хепинес Академи стартира през 2018 година, като главната ни цел е да предлагаме обучения по темата както за личното щастие, така и за щастието в работата.

През март 2019 година ние създадохме и стартирахме нашето мобилно приложение Happiness Accelerator, което има версия както за iOS, така и за Android. Приложението предлага безплатна програма с упражнения и задачи, създадени от проф. Радж Рагунатан в курса му „Живот, изпълнен с щастие и удовлетворение“. Крайната цел е хората, които го използват, да могат да изградят у себе си навиците на най-щастливите и да подобрят усещането за благосъстоянието си.

Основатели

Проф. Радж Рагунатан
Проф. Радж Рагунатан изучава влиянието на преценките на хората и на решенията, които те взимат върху собственото им щастие и чувството им за удовлетвореност. На базата на своите изследвания той преподава изключително успешен онлайн курс на тема „Щастие” в платформата за онлайн обучения Coursera (https://www.coursera.org/). Курсът се нарича „Живот, изпълнен с щастие и удовлетвореност” и има 200,000 курсисти от буквално всяка страна в света. Курсът има обща оценка от 4,8 (при максимум 5) от 2500 курсисти и е един от най-високо оценените академични курсове. В допълнение курсът е оценен като Най-добър МООК (Масивен отворен онлайн курс) за 2015 в класацията на Class-central.

Радж е професор по маркетинг в Училището Маккомбс по бизнес към Университета на Тексас в Остин. Автор е на книгата „If you’re so smart, why aren’t you happy?” (2016), издадена на български език под заглавието „Ти си умен, успешен, но дали си щастлив?” (2017).

Статии и проучвания на Радж се публикувани както във водещи маркетингови издания така и в световни печатни и онлайн медии като: The New York Times, The Los Angeles Times, Austin American Statesman, The Houston Chronicle, Psychology today и др.
Валя Данкова
Валя Данкова има 10+ години опит в предприемачеството като основател на Бимек и съосновател на Хепинес Академи. Тя е сертифициран препорадавтел на възрастни (Systemcert Austria). Професионалният й опит включва и повече от 20 години работа в сферата на B2B маркетинга и продажбите, създаване на обучително съдържание и провеждане на тренинги по темите: лидерство, продажби, управление на проекти и др.

Валя има магистърска степен по Бизнес Администрация от City University Seattle и Международни Икономически Отношения от УНСС.
Любов Кирилова
Любов Кирилова има над 22 години опит в корпоративния бизнес и предприемачеството. Тя е работила в телекомуникациите, финтех индустрията, участвала е в създаването на технологични решение за ангажираност и мотивация на хората, както в бизнес, така и социални проекти.

Любов има магистърска степен по Международни Икономически Отношения от УНСС.

Нашите партньори

Любов към себе си

3 причини защо
3 практики как
3 признака, че наистина обичаш себе си