Ти си умен, успешен, но дали си щастлив - Книги - Happiness Academy - Академия за щастие
Ти си умен, успешен, но дали си щастлив

"Ти си умен, успешен, но дали си щастлив"

Д-р Радж Рагунатан
“Ти си умен, успешен, но дали си щастлив”
Как да превърнем успеха в кариерата в успех в живота?

Възможно ли е това, което ти помага да изградиш успешна кариера, да пречи на щастието ти?

Ако интелектът помага за вземане на правилни решения, интелигентните хора би трябвало да правят по-добри избори в живота си. Защо тогава толкова много от умните и успешните сред нас не намират щастието в настоящия момент?

Проф. Радж Рагунатан се заема да намери отговор на този въпрос и проучва щастието на хора с различни професии в различен етап от живота им.

Книгата повежда читателите на забавна и интересна обиколка сред последните открития в психологията, невронауката и теорията на поведенческите решения. Авторът изследва седемте най-тежки грешки, които трябва да се избягват и насочва към седем навика за постигане на щастлив и удовлетворяващ живот. Реална стъпка към това е предложената от него креативна система от упражнения за изграждане на тези навици.

Книгата на Радж Рагунатан ще ви даде напълно нова перспектива за вашите лични цели, работа и взаимоотношения, независимо дали вече сте постигнали успех в кариерата, или сега започвате да го градите.
За автора:
Д-р Радж Рагунатан
изучава влиянието на преценките на хората и на решенията, които те взимат върху собственото им щастие и чувството им за удовлетвореност. На базата на своите изследвания той преподава изключително успешен онлайн курс на тема „Щастие” в платформата за онлайн обучения Coursera (https://www.coursera.org/). Курсът се нарича „Живот, изпълнен с щастие и удовлетвореност” и има 200,000 курсисти от буквално всяка страна в света. Курсът има обща оценка от 4,8 (при максимум 5) от 2500 курсисти и е един от най-високо оценените академични курсове. В допълнение курсът е оценен като Най-добър МООК (Масивен отворен онлайн курс) за 2015 в класацията на Class-central.
Радж е професор по маркетинг в Училището Маккомбс по бизнес към Университета на Тексас в Остин. Негови статии и проучвания са публикувани както във водещи маркетингови издания така и в световни печатни и онлайн медии като: The New York Times, The Los Angeles Times, Austin American Statesman, The Houston Chronicle, Psychology today и др.
Отзиви
„Тази книга показва как някои от многото неща, които ни правят умни и успешни, също така подкопават нашето щастие. Тя е практично и ангажиращо четиво за това как да имаме пълноценен живот.“
Адам Грант, автор на "Дай, за да вземеш" и "Оригиналите"
„Кажете на човек шега и той ще бъде щастлив за момент. Дайте на човек книгата на Радж и той ще бъде щастлив цял живот.“
Питър Макграу, директор на Лабораторията за изследване на хумора и съавтор на "Кодът на хумора"
Купете оттук:
Ако желаете да закупите книгата на едро, свържете се директно с нас.

Връзка с нас

1 * 0 =