Формула за успех - Happiness Academy - Академия за щастие
Запиши се за нашия бюлетин и получи безплатна е-книга!

Формула за успех

Формула за успех
7 февруари, 2020
Съдържанието на този тренинг е базирано на теорията на Даниел Голман за емоционалната интелигентност и включва разглеждане на четирите основни форми на проявление на емоционална интелигентност: себепознание, самоуправление, социално познание и социални умения. Към тях ще добавим и част от познанията и последните открития на позитивната психология, за да Ви предложим и една практична рецепта за повишаване нивото на щастието Ви.

В рамките на 2 учебни дни  ще поставим теоретичните основи и ще работим практически, изпълнявайки упражнения за разбиране и развиване на съответните умения. Крайната цел ще бъде изграждане на умения за щастие и успех на базата на развиване на емоционалната интелигентност.


Ще работим интензивно за изграждане на:

 • самоувереност
 • самоконтрол
 • устойчивост
 • умения за по-добро общуване
 • влияние и убедителност
 • навици за ЩАСТИЕ.Тренингът ще включва следните теми:
 • Развиване на себепознание: способността да разпознавате и разбирате собствените си чувства. Ще започнем със създаване на речник на емоциите, разграничаване на чувствата от по-дълбоките емоции, разпознаване на физическите и поведенческите страни на тези емоции, как те Ви влияят и до какви последици водят. Ще научите как да избягвате клопките на негативните емоции и да използвате силата на позитивните емоции.
 • Подобряване на самоуправлението. Ще научите как да имате по-добър емоционален самоконтрол, адаптивност, инициативност, оптимизъм и постоянство, за да успявате и постигате целите си.
 • Развиване на социално познание. В тази част научите как социалните контексти и групи влияят върху поведението на хората и как по-добре да разбирате основните емоции и мотивации на другите хора.
 • Развиване на социални умения (управление на взаимоотношенията). Ще научите как да печелите привърженици в социалната си обкръжение. За тази цел ще поработим за подобряваме на комуникационните умения, уменията за управление на конфликти, уменията за работа в група.
 • Повишаване на нивото на щастието. Ще научите кои са научно доказаните катализатори на щастието и как да виждате другите в положителна светлина?
 • Съвети и предложения как можете да подобрите нивото на щастието си въз основа на най-новите открития на позитивната психология.

Тренери:
Валя Данкова: Обучител с 10 години опит в провеждането на интерактивни тренинги на възрастни. Сертифициран преподавател на възрастни. Магистър по бизнес администрация.

Любов Кирилова: Дългогодишен опит в изграждане и ръководене на екипи (над 15 години), с доказани лидерски качества, допринесли за развитието и мотивирането на служителите да постигат поставените цели. Магистър по международни икономически отношения.

ТАКСА за участие: 360 лв. с ДДС на човек (с включени материали и кафе паузa)

Начин на плащане: по банков път

Моля заявете участие на office@happinessacademy.eu

Краен срок за заявяване на участие: 20 май 2020 г.

Обучението се провежда при група от минимум 5 и максимум 10 човека.
9 октомври, 2023

Нов курс за щастие

19 декември, 2022

Дигитална осъзнатост

1 ноември, 2022

Безпристрастност

1 октомври, 2022

Самоконтрол

1 август, 2022

Вашата ABBA ваканция

1 май, 2022

Благодарност

31 януари, 2022

МИСИЯ ЛЮБОВ

1 ноември, 2021

Бъдете смели

20 април, 2021

Пролетна умора

7 февруари, 2020

Щастливият лидер

7 февруари, 2020

Щастие в работата

7 февруари, 2020

Томбола на Goodworky

30 декември, 2019

Ритъмът ще те завладее

11 ноември, 2018

Твоята, моя история

18 октомври, 2018

Благодарност

9 октомври, 2018

Какво обича щастието

8 октомври, 2018

Да обичаш и да даваш

19 юли, 2018

Пари или време?

Любов към себе си

3 причини защо
3 практики как
3 признака, че наистина обичаш себе си