За книгата - Happiness Academy - Академия за щастие
Запиши се за нашия бюлетин и получи безплатна е-книга!

За книгата


ЗА КНИГАТА:

Възможно ли е това, което ти помага да изградиш успешна кариера, да пречи на щастието ти?


Петнадесет години след като получава магистърска диплома, Радж Рагунатан прекарва известно време със състудентите си. Прави му впечатление, че привидно всички се справят успешно и сякаш няма пряка зависимост между успеха в Университета и успеха в работата им. Това, което Радж намира още по-любопитно, е наличието на още по-слаба зависимост между успеха в кариерата и това, което той нарича личен успех. Колкото по-успели в кариерата, толкова и по-нещастни, по-изнервени и разсеяни били приятелите му.

Ако интелектът помага при вземането на правилни решения, интелигентните хора естествено трябва да правят по-добри избори в живота си. Защо тогава толкова много от най-умните, най-блестящите и най-успешните хора са дълбоко нещастни? Радж се заема да намери отговор на този въпрос и започва да проучва щастието не само на студентите и хората от бизнеса, но и на родители, адвокати, художници, въобще на хора в различен етап от живота им и с различни професии.

Книгата повежда читателите на забавна и интересна обиколка сред най-добрите изследвания за това как някои от най-важните фактори за успех могат да разрушат щастието ни. Рагунатан изследва седемте най-често срещани грешки, които успелите хора трябва да избягват, и седемте навика, които трябва да изградят, за да са щастливи.

Връзката между богатството и щастието е много по-малка, отколкото бихте очаквали. Щедростта е не само ключ към щастието, но и определящ фактор за дългосрочен успех. Приемането на несигурността, вместо стремежа към пълен контрол върху обстоятелствата, е необходима предпоставка за щастлив живот. Книгата на Радж ще ви предложи една напълно нова перспектива за вашите лични цели, работа, и взаимоотношения, независимо дали сте вече сте постигнали успех в кариерата или сега започвате да го градите.

Книгата можете да закупите от:
Store.bg
Greenwich Book Store
Книжарница "Нисим"

А aко желаете да закупите повече от 10 броя - моля свържете се с нас, като попълните формата  за Връзка с нас.

Отзиви за книгата

Любов към себе си

3 причини защо
3 практики как
3 признака, че наистина обичаш себе си