За проекта - Happiness Academy - Академия за щастие

За проекта

Тренингите в нашата Happiness Academy ще Ви помогнат по уникален, но все пак изключително практичен начин да осъзнаете какво е за Вас щастието; също така да подобрите живота си, създавайки и откривайки в него повече смисъл и удовлетворение.

Силата на позитивното мислене, която оказва силно влияние върху Щастието, ще окаже и силен ефект върху професионалния и личния Ви живот; ще подобри комуникационните ви умения; ще увеличи ефективността Ви и ще подобри Вашата осъзнатост. Щастието Ви ще се разпространи и сред околните, като значително ще подобри климата както в семейството Ви, така и на работното място.

Тренингът включва 7 дни, 7 лекции, които траят около 4 часа всяка.
Той е базиран на материалите на проф. Радж Рагунатан от курса му "Живот, изпълнен със щастие и удовлетворение". В тренинга ще Ви запознаем с голямо количество научно обоснована теория и методи от позитивната психология, както и ще използваме много упражнения, практикувайки прилагането на най-новите техники за щастието в реалния живот. Това ще Ви помогне да се доближите до психологическите аспекти на пълноценния и щастлив живот, които включват: съпричастност, приятелство, любов, постижение, творчество, осъзнатост, щастие и хумор.

Тренери

Валя Данкова
Валя Данкова
Обучител с 10 години опит в провеждането на интерактивни тренинги на възрастни.

Сертифициран преподавател на възрастни.

Магистър по бизнес администрация с опит в: бизнес-към бизнес маркетинг и продажби, външна търговия, управление.

Опит както в сферата на търговската презентация, така и в презентиране пред по-голяма публика на национални и международни конференции, включително и работа с медии и провеждане на прес-конференции.
Любов Кирилова
Любов Кирилова
Дългогодишен опит в изграждане и ръководене на екипи (над 15 години), с доказани лидерски качества, допринесли за развитието и мотивирането на служителите да постигат целите.

Магистър по международни икономически отношения с опит в областта на телекомуникациите: мобилни, фиксирани и интернет услуги и ИТ решения за финансови и търговски институции.

Ръководила проекти в областта на Маркетинга; Продажби и дистрибуция, Ценообразуване, Бизнес планиране и развитие; Създаване и управление на продуктово портфолио.