Happiness Accelerator - Happiness Academy - Академия за щастие
Запиши се за нашия бюлетин и получи безплатна е-книга!

Happiness Accelerator

Изтеглете мобилното ни приложение Happiness Accelerator
   Програмата и ежедневните активности в HAPPINESS ACCELERATOR ще Ви помогнат да осъзнаете какво е за Вас щастието и ще Ви съпроводят по пътя към постигане на по-високи нива на щастие. Мисията на HAPPINESS ACCELERATOR е да Ви подкрепи да подобрите живота си, създавайки и откривайки в него повече смисъл и удовлетворение. 

Програмата за повишаване нивото на щастието е разработена от проф. Радж Рагунатан* от Училището МакКомбс по бизнес към Университета на Тексас в Остин. Тя съчетава познанията и последните открития от различни научни области, в това число психология, невронаука и теория на поведенческите решения, за да предложи изпробвана и практична рецепта за водене на живот, изпълнен със смисъл и щастие.

Програмата, създадена от проф. Рагунатан, Ви запознава със седемте гряха, които допускаме спрямо щастието си, разкрива седемте навика на най-щастливите хора и дава седем упражнения, с които могат да се създадат у всеки тези навици.

В допълнение към нея, екипът на Happiness Accelerator, създаде и серия от ежедневни дейности и задачи, които ще Ви помогнат да се доближите до психологическите аспекти на пълноценния и щастлив живот. В HAPPINESS ACCELERATOR всеки ден ще получавате различна задача за засилване на щастието, физическа активност, медитация, вдъхновяща мисъл и интересен факт. С тях ще изграждате навици и подсилвате своите: съпричастност, приятелство, любов, постижение, творчество, осъзнатост, щастие и хумор.

Любов към себе си

3 причини защо
3 практики как
3 признака, че наистина обичаш себе си