Happiness Accelerator - Happiness Academy - Академия за щастие

Happiness Accelerator

Изтеглете мобилното ни приложение Happiness Accelerator
   Програмата и ежедневните активности в HAPPINESS ACCELERATOR ще Ви помогнат да осъзнаете какво е за Вас щастието и ще Ви съпроводят по пътя към постигане на по-високи нива на щастие. Мисията на HAPPINESS ACCELERATOR е да Ви подкрепи да подобрите живота си, създавайки и откривайки в него повече смисъл и удовлетворение. 

Програмата за повишаване нивото на щастието е разработена от проф. Радж Рагунатан* от Училището МакКомбс по бизнес към Университета на Тексас в Остин. Тя съчетава познанията и последните открития от различни научни области, в това число психология, невронаука и теория на поведенческите решения, за да предложи изпробвана и практична рецепта за водене на живот, изпълнен със смисъл и щастие.

Програмата, създадена от проф. Рагунатан, Ви запознава със седемте гряха, които допускаме спрямо щастието си, разкрива седемте навика на най-щастливите хора и дава седем упражнения, с които могат да се създадат у всеки тези навици.

В допълнение към нея, екипът на Happiness Accelerator, създаде и серия от ежедневни дейности и задачи, които ще Ви помогнат да се доближите до психологическите аспекти на пълноценния и щастлив живот. В HAPPINESS ACCELERATOR всеки ден ще получавате различна задача за засилване на щастието, физическа активност, медитация, вдъхновяща мисъл и интересен факт. С тях ще изграждате навици и подсилвате своите: съпричастност, приятелство, любов, постижение, творчество, осъзнатост, щастие и хумор.

На картата на HAPPINESS ACCELERATOR ще намирате компании и оферти, свързани с щастието.

Членовете на HAPPINESS ACCELERATOR COMMUNITY ще бъдат обединени от идеята да изградят една по-щастлива и грижовна за другите и за света, в който живеем, общност. Всеки в нея осъзнато ще разширява и утвърждава своята нагласа към изобилие, следвайки мотото: „Аз печеля, Ти печелиш, Ние печелим“.

В тази секция ще намерите и 7 основни и 6 допълнителни упражнения, които са създадени от Радж, за  подобряване нивото на щастието ни. 

Изпълнявайте упражненията в предложения ред и наблюдавайте промените, които се случват както в професионалния, така и в личния ви живот. Седемте основни упражнения следват седемте глави в книгата на Радж, като неговият съвет е да отделим по една седмица за изпълнение на всяко едно от основните упражнения.

Ако за вас е важно да се чувствате по-щастливи, приканваме ви да направите всички упражнения съзнателно и усърдно.

Помнете, че повече щастие за вас означава и повече щастие за хората до вас. Успех!